Schuifwandkasten:

Schuifwandkasten zijn functioneel, van hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Schuifwandkasten Op Maat biedt ongekende mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten en kan moeiteloos in iedere situatie worden ingepast. Door de veelheid van kleur en materiaal kunt u eindeloos combineren. Ook voor de kastindeling geldt maatwerk volgens uw wensen en ideeën. Uw schuifwandkasten worden op maat geleverd en naar wens geplaatst.

Schuifwanden:

U kunt uw schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels. Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. Met ons schuifwandsysteem kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past. 

Klassieke/Landelijke/Barn schuifdeuren:

Een must-have in elke slaapkamer. Deze kast mag niet ontbreken in elke slaapkamer. Een vaste inbouwkast in de slaapkamer is niet alleen optimaal gebruik maken van de ruimte, maar zeker ook een toegevoegde waarde voor uw huis, daarbij oogt het ook nog eens prachtig. U kunt uw eigen stijl compleet vertalen naar dit unieke meubilair. Zeer geliefd sinds de introductie is de nieuwe lijn “Classique”. Een lijn van deuren in de tijdloze en immens populaire jaren ‘30 stijl. Voor iedereen die van landelijk en klassiek houdt. Het kastinterieur kan volledig op maat worden samengesteld naar eigen wens. U kunt een keuze maken tussen moderne stijldeuren, barn deuren of de klassieke stijldeuren.

Loft deuren:

Met deze strakke en moderne schuifdeuren haalt u een zeer kwalitatief systeem in huis dat op de millimeter nauwkeurig wordt gemaakt. De 28 mm dikke schuifdeuren lopen soepel en geruisloos en kunnen voorzien worden van een softclose. U heeft een ruime keuze in decors en grepen zodat u eindeloos kunt combineren om de schuifdeuren precies op uw interieur af te stemmen.